Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Flicka av snö


Frost på allt för tunna fönsterrutor

- Det spelar ingen roll vad du säger

Små vattenpölar av glas

- Hon kommer ramla i vilket fall




Övriga genrer av Ruth-Louise
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-09-27 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruth-Louise
Ruth-Louise