Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla förlåt..


Förlåt

Min själ brister ut i gråt.
Snälla, förlåt.
Runt mitt hjärta sitter en tistelkrans.
Snälla, ge mig en chans.
Mitt hjärta slår bara för dig.
Snälla, kom tillbaka till mig.




Fri vers av Evelina Eklund
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-27 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Eklund
Evelina Eklund