Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen en dikt om kärlek som jag skrev 2002


Kärleken

Mitt hjärta för dig
bankar och slår.
Jag älskar dig mer
för var dag som går.
Med dig i mina tankar
rusar tiden förbi.
Lyckligare än så
kan jag ej bli.




Fri vers av Evelina Eklund
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-09-27 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Eklund
Evelina Eklund