Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don't care

i don't care
if u stay

i don't care
if u go away

i cared for u
before

but now
i don't care
any more

u left before
with out saying
good bye

and now
u creep
and cry

saying u were
wrong
without shyness
no u must be shy

now i want
u to know

i'll never
forgive u so

leave me alone
please go

because
i don't care
if u stay

i don't care
if u go away




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-09-28 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en låttext.
Bra!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi