Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annonser

Jag såg en annons
Det var någon som sökte
sitt meningslösa liv

På sidan efter stod det
Om en anonym man
Han sade sig vara rädd
för mörkret och att han sökt
just dig för finna framtiden

På sista sidan var det rea
Någon ville tydligen
sälja ett hjärta
De stod att hon hade fått
det som ung men nu hittat
ett nytt

Jag funderar vad jag ska skriva
Om hur jag vill dela saknaden
Att jag tänder mörkret och tänker på dig
Hur mitt hjärta såldes på auktion och sedan
dess är jag bara en rest från det förgångna




Fri vers av bortglömd
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-09-28 16:17



Bookmark and Share


    Camillaa
Vilken sorg och ilska i texten
mycket bra beskrivet
/ C *
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

bortglömd