Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgångar och levande ljus

Vi lägger oss
i regnet
efter hettan

Svala droppar
kyler ner oss
utanpå

Men inuti
glöder det ikapp
med solnedgångar och
levande ljus

Baksidan
av din handflata
smeker
mig ömt som för att säga

Nu är vi
evighet
du
och
jag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag glömde påpeka att dina kärleksdikter(som denna)är helt underbara!
2006-10-01

    Bodil Sandberg
Du skriver både roliga och sorgsna dikter...och du gör det så himla bra!
2006-10-01

  Jessica Ewa
Nu gör du det tamefasiken igen, ursäkta min franska. Får mig att rysa över hela kroppen med dina ord. Vilken mästare du är! Detta blir ett bokmärke...
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan