Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker och ting händer på livets väg, det gör att vi förändras..det gör även alla andra.


Vi påverkar, vi påverkas

Jag var super
Aldrig grät jag
Tittade framåt, gjorde jag
Bet ihop tänderna, gick
Gick igenom
Nu flyger jag inte längre
Går inte med mina armbågar i luften.




Fri vers av Ida Drougge
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Drougge