Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötyngda enar



Snötyngda
enar

vinterns
stilla bugande
zenmästare




Fri vers av Masse
Läst 546 gånger
Publicerad 2004-11-23 12:29



Bookmark and Share


  johii
tillägg:
den här dikten är klart värd att återvända till lite då och då, därför sätter jag den som favvo!
2005-05-30

  O_regelbunden
Riktigt bra och härlig dikt!
2005-05-24

  johii
ett riktigt härligt lugn över den här
2005-04-09

  Rachel Roth
...Yes! tyckte om den...
2004-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse