Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt genomandade


Furorna
vajar
stilla
i vinden

lyckligt
genomandade
av kosmiskt
stoft

glädjebud
från fjärran
stjärnbilder




Fri vers av Masse
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-29 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och drömskt!
2005-08-29

    ej medlem längre
En mycket vacker bild på hur allt är ett - från furorna till stjärnorna!
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse