Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig var vinden


Ljuvlig var vinden
ljuvligt sken solen
ljuvlig var fågelsången

när vi vandrade
om morgonen
bland blommorna
och träden




Fri vers av Masse
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse