Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten och kvinnan klädd i svart

Ett tag trodde
han att ensamheten
var något
bara dom ensamma led av

Ibland trodde
han att
den var
mannen som var finklädd,
till ytan leendes
och åt en tre rätters
vid ett bord dukat för fyra

Det hände
att han grät för
uteliggaren,singel mamman
och alkisen

Då såg han kvinnan
klädd i svart,
hon la en
ros på minneslunden

Men han visste inte
att det var hans

Grav




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-09-29 17:40



Bookmark and Share


  Propella
Oj! Vilket slut - blev fruktansvärt chockad! Snyggt med en överraskning.

Föll hejdlöst för följande:

"Ett tag trodde
han att ensamheten
var något
bara dom ensamma led av"

Mitt i prick.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan