Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp!


dagen

en dag och ett liv
en dag och ett livfullt hopp
en dag och ett hopp




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-10-01 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren