Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte lust idag älskling !

Molnen
skymmer
inte endast

Dom visar
ochså
hur skön
solen är

Bakfyllan
får det
normala tillståndet
att bli till paradis

Jag har
inte lust idag
älskling
men när vi sedan båda har det
så blir det intensiva
orgasmer

När måndagen är svart
blir fredagen
extra ljuvlig

Motsatser
och kontraster
behövs
för
balans




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-11-23 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan