Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturens nödvändighet

Torkad fisk
med stelt gap
stickiga fenor
Stryker längs
- kalla fjäll

Tortyrens ställning
massavrättning




Fri vers av Princess.Poe
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 19:26



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag håller med föregående!
detta är en cool klockren dikt, jag gillar den skarpt!
2007-02-06

  Axelandra
Jag är upprörd!

Varför har inte din text fått mer kommentarer?!

Den är helt fantastisk!


*Bokmärke*

wow...
2007-01-07

  sazza
denna text var ganska speciell..hmm..vad ska man säga om den?!det var en ganska stark text förmedlar mycket/saz
2006-12-08

  Sofia i hatstaden
Du får det att låta riktigt obehagligt(positivt alltså!)
Har snokat omkring o tycker du skriver bra! (:
Kram/ S.r
2006-11-19

    Camillaa
Poetiskt och bra!
precis som det ska vara ^^
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Princess.Poe
Princess.Poe