Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att cykla med tårar i regnet och konsten att fejka leenden för den bästa läraren i världen

Dina torra kyssar betydde massor för mig,
men du fortsatte jävlas med mig
På skämt, jag vet.
Och du kunde inte träffa mig,
du hade allt för mycket att göra.

Och jag gick på lektion och när
världens bästa lärare frågade hur det stod till
Så svarade jag att jag var trött bara.
Bara trött.

Jag klarade inte så mycket mera,
var påväg hem
när läraren nr. 1 tittade över mitt skåp.
\"Det är inte bara trötthet va? Du ser lite deppad ut.\"
Så gammal och så vis.
\"Nej, jag är bara trött. Det är allt.\"
Jag är nog den största lögnaren i världen.

När jag i panik cyklade hem på lunchen
Blandades det kyliga regnet med mina ljumma tårar
Jag cyklade genom varje vattenpöl på vägen,
undvek bara de största hindren.

Och jag funderade på hur jag skulle fråga dig,
fråga om du inte älskar längre
Jag som tyckte vi nyss redde ut allt
För jag älskar dig så mycket
Så rädd att förlora dig!

Jag går in i badrummet,
tvättar bort mina tårar och
målar på ett leende
Och allt är som vanligt igen


(Sen skickar jag länken på den här dikten till dig.)




Fri vers av Herself
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-10-03 11:11



Bookmark and Share


    Psygirl-or not
Den är underbar O___o fantastiskt hur man kan dölja allt med ett leende och lite lögner om trötthet...
2006-10-07

    Sarrrah
Fan va bra dikt!!! Känner igen mig där. Du e as duktig på att skriva gumman :) <33
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself