Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM?

Så lätt, så elegant,
så smidigt du fångade mig.
Så svårt, så tung du var,
när du lämnade mig.
Du sa,du menade,en sak.
Jag sa, och menade samma.
Vi kommer väl aldrig att erkänna vem som hade fel,
om det nu var någon av oss?





Fri vers av arbetaren
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-10-04 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren