Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Over and out

Då dina skulderblad verkligen var vingar
och inte wannabes som mina.

Over and out.

Och jag låg på gräset och skrek
att nu får allt vinden mojna för min båt läcker
och mina stjärnor försvinner som det glitter dom är gjorda av.

Over and out.

Fast våran värld var ännu intakt
gjorde det ont att se dig lida.
För du led, med hjärtat i halsgropen såg jag det.

Over and out.

Hennes ord skar mig som knivar.
Du log.
Bara barn grät och vi grät,
för än är vi barn.

Over and out.

Va fan!
Ge oss en skurmopp och hjälp oss (de döda) att bli fria igen.
För våra golv är fulla med fläckar av saft ingen ville ha.

Over and out.

Då hjälplösheten stampar oss på tårna
skriker vi av skräck som de gör på tv.
Oj, viskade den. Jag skulle bara sätta mig på min plats, här mellan er.
Tyst, viskade vi. Filmen börjar snart.

Over and out.




Fri vers av Cassandra
Läst 1000 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-10-09 20:01



Bookmark and Share


  ordterroristen
det är lite för många "over and out."
för min smak, men riktigt snygg text :)
tack tack!
/osse
2007-01-02

  Матрёшa
Grymt bra. Den hr dikten fångar verkligen alla som vägrar se verkligheten.
Den sista delan ger rysningar:


Då hjälplösheten stampar oss på tårna
skriker vi av skräck som de gör på tv.
Oj, viskade den. Jag skulle bara sätta mig på min plats, här mellan er.
Tyst, viskade vi. Filmen börjar snart.

Over and out.
2006-12-16

  Lightningbolt
Verkligen vacker och sorglig.
Den känns så äkta och så mycket känsla i din.
Du skriver otroligt bra keep going this way.
2006-10-22

    Ema
Jag vet inte vad jag skall säga.. Jag blir bara så avundsjuk. Du är så duktig, förstår du det?
Den är så äkta, så sann och så underbar.
2006-10-16

  andreawolf
när du skrev den till mig på msn trod jag att det var ett proffs som skrivit den. sedan förstod jag och blev stum ett tag. sedan insåg jag vilken otroligt duktig vän jag har ^^ ett av det absolut bästa jag någonsin läst. ditt ordval är fantastiskt! absolut äkta, abolut jättebra!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Cassandra
Cassandra