Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en liten ängel

 

 

Liten ängel blev du i alla fall för mig
trots att jag aldrig fick se dig
eller hålla dig i min famn
en oerhörd saknad


Du finns i mitt minne
det är det närmaste jag kommer dig

 

Bevarad i min minneslund
av känslor och tankar
är du alltid inom mig

 

 Där vilar du tryggt
av hela min kärlek till dig

 




Övriga genrer av prinscess VIP
Läst 764 gånger
Publicerad 2006-10-05 21:51



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättefint skrivet, berör
2006-10-05

  Gunilla Karlsson
känner med dig!
kram
2006-10-05

  Cris
Vad rörande
och så fint!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP