Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet försök att visa att någonting som ter sig simpelt kan bli så oerhört komplicerat. Som förhållanden.


Förhållanden?

Ensam ensak orsak till försåt.
Förstå och Förlåt.
Förening förtvinar: förintat förtroende(beroende).
Betrodd begär. Betrodd besvär. Betrodd... Betrodd...
...Berövad

Prövad bedövning berusa förmå.
Bemöt eller gå!
Förgrenas förtvivlat: förgår i förståndet(beståndet).
Förtrycker begär. Förtrycker besvär. Förtrycker... Förtrycker...
...Förälskad.




Fri vers av Filip Broström
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:42



Bookmark and Share


  Klara_
fin...
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström