Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIK!

ett ljud i natten
skärande toner av höst
den ensammes lott




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-10-06 23:06



Bookmark and Share


    Yvonn
jag med.
2006-10-07

  Sanningsägaren VIP
Gillar denna!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren