Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
teknikträning sonett


sonettträning

Att skriva vers är som att bygga hus
av ritning och struktur man strikt är bunden
men syftet med att bygga rätt från grunden
är att ge innehållet vackert ljus

att dikta hipp som happ i sus och dus
jag anser tillfredsställer blott för stunden
jag siktar mot en plats i lagerlunden
att antas bland de stora utan knus

men tänk om inredningen blir banal?
ett misch-masch av det skräp som säljs på rea
förgäves var då hela snickarmödan

fast folkhemstanken är hos oss sakral
vi håller heligt möbler från IKEA
så folkets gunst kan ändå ge mig födan...




Bunden vers (Sonett) av Medusa
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 11:47



Bookmark and Share


    HiFi
när drömmar och verklighet slåss om plats på samma papper... då är det svårt att få fram bläcket i pennan...

underhållande text
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Medusa