Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma berättelse, ett annat perspektiv.


Betraktelser från en bar XLII - II - Barbetraktelse i hundra ord

~~~


Hon lade märke till honom direkt. Han stirrade konstant ogenerat på hennes bröst. Han frågade nära nog dreglande om hon ville följa med ut efter jobbet. Hon nekade artigt. Hon hade inget intresse av honom och fann hans närmanden anstötliga. Vid stängningsdags såg hon hur han närmade sig henne med blicken fast fixerad långt nere i urringningen. När hon återigen avböjde hans inviter, tittade han för första gången henne i ögonen, förde sin vigselringsprydda hand över brösten och log upphetsat.

Förbannad och förundrad stod hon kvar med sina flaskor i hand och insåg att kunden fanimej inte alltid har rätt.




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 14:53



Bookmark and Share


  ordterroristen
Hmm, har du tagit bort det första perspektivet (?) för jag kan inte hitta det någonstans *pust*. Jag som gick in hit och verkligen såg fram emot den här underbara läsningen, de här två perspektiven är så grymt bra.
- och jag tycker verkligen om berättare som skildrar fler än ett perspektiv, tyder på mycket mer...

/osse.
2007-01-31

  ordterroristen
Efter att ha läst den förra når den här en magnitud som är svår att överträffa, blott denna del är en vacker liten moralkaka, dina hundra ordare är verkligen talangfulla!
2006-10-27

    Bodil Sandberg
Å jag som trodde att kunden alltid har rätt...nu fick jag så jag teg...då du här gett mig en ny bild av hur det kan vara....
2006-10-09

  Herself
fan va bra
2006-10-08

  swimsus@gmail.com
du skildrar en tragisk verklighet med väl valda ord. fungerar även som ett lite längre stycke..bra bra!!
2006-10-08

  Isla Estrecho
Ja fyfan det är en hel del läskiga lirare som befinner sig i barmiljö. Snygg hundraordare hörru!
2006-10-08

  Daniel_78 VIP
För att få en koppling till slutraden (vilket i sig är väldigt kul) skulle jag kanske föra in i något om att hon serverade dem eller passade upp dem på något sätt. För att peka på förhållandet servitris/kund.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan