Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven i vrede efter en meningslös men tyvärr allt för typisk utekväll 1987.

Renskriven och tillrättalagd efter en lika meningslös utekväll igår.




klubbland (1987)

 

 

 

                   (23:58 - dansgolvet)

 

nejtack jag dansar inte

inte ens med travolta om han bjöd upp

men jag skulle inte tacka nej till en kyss

 

          ja av travolta då

 

vad i helvete gör jag här

musiken suger och alla ser ut som kåta barbiedockor

oooooh snälla se mig bekräfta mig       tvi fan säger jag

och flocken av kendockor ska vi inte ens prata om

 

men sluta dregla då förfan

har du aldrig sett ett par bröst innan

nej jag dansar inte har jag sagt ju

nej inte ens till the miracle of love

 

          och framförallt inte med dig

 

snälla flickor kommer till himlen

vi andra kommer precis hur långt som helst

suck jaja då men då får man också lov att vara lite kräsen

 

JA FAKTISKT

 

                   (00:15 - tjejtoan)

 

- och då va (fniss) så bara hängde han ut den

åh fyfan va den va stor då va

          (fniss)

du kan inte fatta ja lovar

          (fniss)

- rörde du den dårå?

          (fniss)

 

          (fniss)

- lite då bara ju. fast han ville mer" (fniss)

          (fniss)

"men man är ju inte nån jävla slampa

          som vissa."

 

- vadå slampa? kan du fan va\' själv

 

jävla fnissluder

 

jävla retfittor

nästan så man tycker synd om deras killar ju

 

jag tror jag behöver något starkare

än den där jävla ciderbålen

 

                   (00:33 - parken)

 

bra tommy är där och galne arne

de brukar inte vara snåla med ölen

 

- hey

- men hey bejbi e du ute o ränner inatt

- mmmm haru nån bira eller

- visst visst bruden här

 

domnar skönt bort

och jag kan äntligen sluta tänka på de där jävla barbiedockorna

och deras dreglande kens

 

(godsavethequeenthefascistregimesheain\'tnohumanbeing)

 

mumma för öronen efter allt jävla meningslöst dunkande

och dansande fjollor

 

den som har flest midjekavajer när hon dör vinner

eller hur var det nä just det

flest s.a.w skivor (fast kylie är ju ganska söt)

 

vad fan skulle jag dit att göra

 

- hey ska du ha en bira till

- mmmm om du suger av oss så

 

                   (01:12 - bakom caféet)

 

fan jag tror aldrig jag vänjer mig vid smaken

men de bjuder ju alltid på öl - så.............

det är bara att svälja och se glad ut

 

                   kan det i och för sig vara värt

 

HÖR NI DET ERA JÄVLA BARBIELUDER
JAG PISSAR PÅ ERA JÄVLA NAMN
OCH DET ÄR JAG SOM SUGER AV
ÖVERKÅTA KENKUKAR PÅ KILLARNAS TOA
MEDAN NI SKVALLRAR OM MIG
PÅ TJEJERNAS

 

tvifan jag tror jag måste spy




Fri vers av quick_fix_mandy
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-10-07 21:42



Bookmark and Share


  Dan Linder
Jag gillar tempot och bilderna. Du lyckas bra med att förmedla tidsandan tycker jag. Skriv mer!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

quick_fix_mandy