Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en annan version av min första hundraordare, sedd ur en annan synvinkel.


100 ord: Kunden har alltid rätt...

~~~


Hon lade märke till honom direkt. Han stirrade konstant ogenerat på hennes bröst. Han frågade nära nog dreglande om hon ville följa med ut efter jobbet. Hon nekade artigt. Hon hade inget intresse av honom och fann hans närmanden anstötliga. Vid stängningsdags såg hon hur han närmade sig henne med blicken fast fixerad långt nere i urringningen. När hon återigen avböjde hans inviter, tittade han för första gången henne i ögonen, förde sin vigselringsprydda hand över brösten och log upphetsat.

Förbannad och förundrad stod hon kvar med sina flaskor i hand och insåg att kunden fanimej inte alltid har rätt.




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-10-08 14:58



Bookmark and Share


    Erika H
Snyggt vinklat. Gillar den här skarpt.
Härligt avslut!
erika
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan