Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Jag föll
och du mörknade.
Jag faller
och någonting mattas av.

Jag faller ständigt,
utom de gånger
då jag kastas ner.

Kanske är jag den enda
som ständigt är
i rörelse.




Fri vers av Ida M
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-10-08 18:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Tankarna studsar och liksom, ja mattas. Dikten är tanken fri... i rörelse. Så skulle jag vilja säga, tack för läsningen!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ida M