Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grått


Du somnade visst.

Visset jagar jag
dina snarkningar -

Fåfängt.

De smattrar bara vidare
med ett visst eftertryck,
som svenska
grågula flaggan

en blåsig novemberdag:

Det betyder något,
men jag kan inte komma på vad.




Fri vers av Ida M
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-11-30 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida M