Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa vänner försvinner. Andra har man kvar. De som försvinner vill man helst inte träffa igen. Men ibland blir det så ändå. Och ibland hjälper det en att gå vidare...


Death already came and got me...


Jaha. Så.
Vad nu?

I melankolin frodas sinnena.
Så jag vill inte.
Vill inte vara glad.

Ibland händer saker som man inte förväntar sig.
Ibland blir man överrumplad.
Av känslor man inte trodde fanns.
Av personer man helst inte vill träffa.

Och jag trodde.
Att jag skulle reagerat annorlunda.

Men istället.
Så kändes det
ingenting.

Så nu då?
Ja...

Det är äntligen helt
över.




Övriga genrer av Miss Jane Is Gone
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Jane Is Gone
Miss Jane Is Gone