Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag behöver ett nytt hjärta


Farväl

Nu vill jag inte vara med mer
Jag vill inte längre leka med dig

Farväl

Jag tänker inte spela efter dina regler längre
Så nu går jag,
tack och hej


Det var roligt ibland
Men oftast alldeles för jobbigt

Så farväl, mitt hjärta
Farväl






Fri vers av Miss Jane Is Gone
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Jane Is Gone
Miss Jane Is Gone