Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer smygande


Du är handen
som knackar mig på axeln
Tyngden som väger
på min rygg
Du är den som smyger sig på
och stannar

Du är min andra hud
som inte går att ta av

Jag är fastnad
förstenad
jag är fast
i min andra hud
och jag kommer aldrig
att komma
härifrån




Fri vers av Miss Jane Is Gone
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-11-21 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Jane Is Gone
Miss Jane Is Gone