Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är två dikter till en av de mest underbara hundar som funnits på denna jord.


Till Pilo

Ve´trä

I frihet ditt liv var
På ängen med ett ve´trä i munnen
I sjön med en sten i munnen
I huset med ett pipdjur i munnen
Allt det du älskade bar du i munnen
Likaså mitt hjärta du bar
Och det kommer du alltid att ha kvar



Skallet i vildmarken

Ditt skall ekade genom natten
Mellan fjällen, ner i dalen
Likaså nu den tystnad du lämnat kvar
Den ekar genom natten
Mellan fjällen, ner i dalen
Rakt in i min själ




Fri vers av Versailles
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Versailles
Versailles