Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan aldrig någon säga sanningen ???


The Freak Show

Jag viste inte
Jag bara var
Ingen sa något

Kunde ingen sagt något
Kunde ingen berättat sanningen
Jag bara var och viste inget

Nu vet jag
Jag är förlorad
Jag är inte den jag
trodde andra tyckte att jag var

Jag är ingen
Jag är bara
Miss Freak




Fri vers av Versailles
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker du är snygg.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Versailles
Versailles