Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vänskap man trodde var evig... och sann...


Vänskap har ett pris

Ett misstag
Jag frågade inte
Du frågade inte
Ett misstag
Hoppas jag är värd att förloras
De år vi känt varann
räknas inte
De misstag vi gjort
räknas inte
De frågor vi ställt
räknas inte
Hoppas jag är värd att förloras
Ett misstag visade
sig innehålla allt
Allt du inte sagt
Allt du ville ha sagt
Hoppas jag är värd att förloras
så misstaget vi gjorde innehöll allt
som visade att vår
vänskap hade ett pris




Fri vers av Versailles
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 19:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur många misstag pallar en vänskap för?
Ibland verkar den vara oerhört skör.
2008-07-06

  Quasimodo
Det kostar att leva och ibland är priset högt,
att värdet av det som fanns var overderligt,
talande och starkt för detta !!!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Versailles
Versailles