Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten påskdikt


En häxa och hennes katt

Den stjärnklaraste natt
En häxa och hennes
panna och katt
En flygtur de sig tog
De flög genom månen
och stjärnorna
Ingen mer dem såg




Fri vers av Versailles
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-10-10 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Versailles
Versailles