Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek som varade länge men som slutade olyckligt


Tankarnas tårar

En tår rinner ner för hennes kind
Hon tänker på honom
Han som fick henne att skratta
Han som fick henne att gråta
Han som fick henne att hoppas
Han som fick henne att sakna
En tår rinner ner för hennes kind
Hon tänker aldrig på honom mer




Fri vers av Versailles
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-10 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Versailles
Versailles