Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte hitta känslan och du kan inte hitta mig


Du är för nära nu,
ändå för långt bort
mellan raderna finns jag




Bunden vers (Haiku) av Vaniljmilkshake_
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-10 19:12



Bookmark and Share


    Camillaa
så otroligt vackert!
/ C *
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Vaniljmilkshake_
Vaniljmilkshake_