Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kom på det själv, who the hell knows?

alkisarna slår läger i parken
kan stapla upp sina ölburkar i
det fortfarande fuktiga gräset
kan leta sig ut i det
fortfarande blyga solskenet
efter en lång frostbiten natt

ur deras tomma vrår och gatuhörn

och tanterna kan ta sina veckade kjolar
sina friserade hundar i läderkoppel
och sina egna gråa frisyrer
koplade av ålderdom
ut i markerna
klockan åtta en måndagmorgon

och ungdomarna spottar åt pundarna på marken
sneglar på tanter och
ser ner på fyrbentadjur med frisyr

tar en öl och
förtränger sanningen om att
det kan vara sin egen framtid de spottar på

jag kom på det själv
who the hell knows




Fri vers av Vaniljmilkshake_
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-05-16 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaniljmilkshake_
Vaniljmilkshake_