Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld

Jäkt och stress
var eviga dag

Vad är det som händer
i vår värld

Oro och våld
på Tv
vi ser

Jag orkar inte titta mer..

Tar ett djupt
andetag

Går ut ett slag

Ser mig omkring
i vår vackra natur

Känner

att det ändå är

SKÖNT att finnas till..




Övriga genrer av Dreams
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-10-13 09:39



Bookmark and Share


    Camillaa
fint skrivit
/ Cä
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Dreams