Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Kärleken kommer
Kärleken går
När den är borta
Jag ensam här står




Fri vers av Dreams
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-10-10 13:30



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmmmm
så är det jue
lite sorglig
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Dreams