Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdag.

Regnet bakom molnen försvinner
Solen tittar fram
lyser så vackert på löven
som skimmrar i grönt, gult, rött.
Ett leende spricker fram på mina läppar
Jag blir glad

Å, vilken underbar dag.




Fri vers av Dreams
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:34



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vackert skrivet
blir själv glad av att läsa dina vackra ord
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Dreams