Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska man förlåta och glömma,eller ska man lämna den djäveln?

Otrogen,var han den djäveln.Otrogen var han den djäveln.
Kom hem full av lust,full av det endel kallar kärlek.Det rann en tår nedför min kind.Det stack till i magen.Jag minns vad han sa;\"det ska inte hända igen,jag älskar dig\".skulle jag förlåta honom?Skulle jag förlåta honom?rusande genom mitt huvud som en rinnande flod,tankar i ett enda virrvarr..var jag inget för honom..var jag bara något tillfälligt eller kanske hans andra älskarinna?!Eller han älskade mig kanske den djäveln,men hade bara gjort ett snesteg ..som ej skulle upprepas igen.jag kommer nog aldrig att få veta sanningen tänkte jag, arg som fan.Allt glömdes efter ett tag och jag förlät honom..jag älskade ju honom..Eller gjorde jag verkligen det?!Men nån månad senare när han skulle \"jobba över\" så såg jag honom med en yppig blondin i famnen,och då insåg jag att han inte älskade mig,och jag visste då att jag inte förlät honom \"den\" gången..och att jag aldrig mer skulle älska honom...Min första kärlek var han.men n u är han nästan glömd...jag är nu gift och har två underbara barn som jag älskar över allt annat..




Fri vers av sazza
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-14 18:49



Bookmark and Share


    FoNz0
wow =) besriver väldigt bra hur det känns när ngt sådant händer... verkligen fint sarah =)
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza