Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too far away, but still so close..




Kan prata med dig



Kan stå utanför din dörr



Kan omsluta dig med mina armar, men kommer ändå aldrig att vara dig nära



Livet är som en ljummen vind som drar förbi men vi kommer aldrig att dras med tillsammans.


Det är antingen du, eller jag... aldrig VI

..inte då, inte nu och inte sen...




Fri vers av sazza
Läst 415 gånger
Publicerad 2008-04-30 15:02



Bookmark and Share


  Princess.Poe
Åh den här gillade jag verkligen! Underbar! Sorglig. Fantastisk sista mening:

\"..inte då, inte nu och inte sen... \"

Berör!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza