Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är uppenbart att jag inspirerats av All Along the Watchtower, men det är mest bara en utsmyckad version av ett minner då jag gick vilse som barn.


Saknad i strid

Jag måste hitta min väg hem igen
Men det är ont om tid
Jag har mist min pluton, och jag
Anmäls snart som saknad i strid

Naturen är nåt fantastiskt
Den bär budskap om vår
Men jag är vilse i en hotfull skog
Med förrädiska snår

Får inte ge in för paniken
Här har jag vandrat förut
Men en välkänd stig blev främmande
Och jag finner inte vägen ut

Mörkret har försiktigt lagt sig
De har inte hittat nåt än
Skogens ljud har inte upphört
Hoppet dog för längesen




Fri vers av .(-đaηìê|)
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-10-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

.(-đaηìê|)