Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klockan var 3:46


346

Så rastlös men ändå så paralyserad
Så kraftlös men ändå så ursinnig
Så tröstlös men ändå så likgiltig
Så rotlös men ändå så fäst vid dig
Så tanklös men ändå så bestämd
Så hjälplös men med nåt som lindrar
Så viljelös men med en förtvivlad önskan
Så livlös men tyvärr inte riktigt död




Fri vers av .(-đaηìê|)
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-10-14 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

.(-đaηìê|)