Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom så leker vi lite..


Kom så badar vi i ljus och leker lite

Kan du inte bara knacka på min dörr
du kan ju min kod
har varit här förr

Vi leker att det inte finns en morgondag
älskar oss dit mörkret inte når
där finns ju bara du och jag

Låt mig ligga sömndrucken på din arm
smörja in din hud
med min saliv som än är varm

Sen kan du gå när jag säger till
dit där du hör hemma
till världen där du kan göra som du vill







Fri vers av Piraten
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-10-15 16:51



Bookmark and Share


    Erika H
en lek som bara fångar upp och håller kvar
härligt flyt, sköna ord
och ett precis sådär säkert innehåll
snyggt!!
erika
2006-10-15

    ej medlem längre
Den här gillar jag. Får mig att tänka på hur det är att vara barn igen. Hur man lever utan att veta om morgondagen.
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten