Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär

 

 

Morgonrodnad skär


dimman släpper nysådd teg


brittsommar mot höst

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-10-15 21:55



Bookmark and Share


  Jer
Vacker målande språk. Gillar denna stark.
Varje gång jag läser den, klarna bilden.
2007-01-10

    ej medlem längre
Vacker i all sin enkelhet, bra
2006-10-30

    NoMi F
Fint, poetiskt
Höst och vinter i en samma haiku
Tycker om
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts