Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte.

Sommarnattens glans,
du bjöd mig upp till dans.

Till valsen vi stegen tog,
och i älvornas dans vi deltog.

Du smekte min rygg med din varma hand,
vi dansade nu vid havets sand.

I månens sken dansade vi vid stranden,
vi skulle tagit kärleken i hand när vi hade chansen.

Än idag dansar jag i fotspåren du en gång tog,
vad var det jag inte förstod?

Älskar, älskar inte du sade när du ryckte bladen ifrån blomman,
fick du det svaret du önskades höra?

Du förförde mig med din blick,
men lika snabbt som vinden blåste, du bortått gick.

Jag älskar dig så,
jag önskar jag dig kunde få.

Jag hade dig bredvid mig en stund,
men vad är kärleken egentligen för påfund?




Fri vers av liith
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-10-15 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liith