Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En Kvinna ifrån Kinnekulle . . .

 

En kvinna ifrån Kinnekulle

vars man var en feg liten drulle

Med en käft som var stor

han skröt och han svor

men backade ut just som de skulle.




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:03

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson