Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän?

Min vän,
min Bästa vän..
Ja, jag trodde det i alla fall..
Men allt som jag sa,
det drog du till din nytta,
för att bli mer än en vän..
Trots att du visste att jag var upptagen..

Du är en rutten vän,
en sån vän som jag inte vill ha..
Vet inte vad som händer i framtiden,
men jag hatar människor som utnyttjar!
Det du gjorde var fel!!

Lämna mig ifred!!




Fri vers av piggelin_bruden
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piggelin_bruden