Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farväl

varför sa du då?
varför fick du mig att gå?

jag ville stanna,
men jag kunde inte..

dina ord var för hårda!
sanningen gjorde ont!

tårarna trillade nerför din kind,
även från min,
men det visade jag inte för dig..

jag skulle visa mig hård,
varför skulle jag egentligen det?

du var alltid så rak och snäll mot mig,
men jag var aldrig det gentemot dig!

jag förtjänar inte dig,
jag förtjänar smärtan!!




Fri vers av piggelin_bruden
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piggelin_bruden