Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära syster

du säger du vill dö,
men varför?

vad finns på andra sidan?
du har ingen aning..

på denna sidan livet,
vet du vad du får!

ingen av dina vänner eller familj,
vill att du försvinner..

visst livet kan vara skit ibland,
men om du bara låter oss hjälpa,
så kan du få det bättre!

Försvinn inte ifrån oss!!




Fri vers av piggelin_bruden
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-10-24 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piggelin_bruden